top of page
spray tan wimperextensions brazilian wax body wraps Hoofddorp

Algemene informatie

 

Hoe gaat een behandeling in zijn werk?

Met behulp van een speciaal apparaat wordt een DHA tanning vloeistof verneveld op de huid. U krijgt direct een egaal bruine huid! Hoe bruin u wordt is afhankelijk van het percentage DHA dat er op uw huid wordt verneveld en uw huidtype. Hoe beter de lotion kan penetreren in de hoornlaag, hoe bruiner u wordt. De kleur van de lotion wordt in overleg met u bepaald. Het mooiste resultaat is een natuurlijk resultaat dat past bij uw huidtype.

 

Hoe lang blijft de kleur behouden?

Afhankelijk van uw huidtype en uw huidverzorging blijft de kleur 7 tot 10 dagen behouden. Het is belangrijk na de behandeling uw huid na iedere douchebeurt goed te hydrateren met een vochtinbrengende bodylotion.

 

Krijg ik geen vlekken?

De lotion wordt dun en regelmatig aangebracht, u krijgt dus geen vlekken. Wij adviseren u, geen alcoholhoudende producten aan te brengen, na de behandeling.

 

Word ik niet oranje?

Als de juiste kleur en de juiste sterkte DHA wordt aangebracht op uw huid, wordt u zeker niet oranje.

 

Zitten er parabenen in de lotion?

Alle lotions zijn op natuurlijke basis en vrij van parabenen. De lotions bevatten Aloe Vera, Vitamine A en E, waardoor uw huid een extra verzorging krijgt.

 

Beschermt de spraytanning lotion mij tegen de UV straling?

De lotion beschermt niet tegen UV straling. U dient zich te allen tijde in te smeren met een goede SPF factor om verbranding te voorkomen.

 

Is spray tanning wel verantwoord?

DHA wordt al sinds 1960 in de cosmetische branche gebruikt. Het is absoluut verantwoord! Dihydroxyacetone is een natuurlijke suiker die op de hoornlaag van uw huid wordt verneveld en alleen op de dode huidcellen werkt. Steeds meer mensen maken gebruik van spray tanning, ook mensen die vanwege gezondheidsproblemen nooit meer in de zon kunnen. 

 

 

bottom of page