Hyaluron Pen behandeling

Fillers zonder naald

Hyaluron Pen behandeling

Fillers zonder naald

Hyaluron pen behandeling

WAAROM WORDT DE HUID OUDER?

Naar mate we ouder worden verslapt de huid, omdat we volume verliezen. De genen hebben hier invloed op, maar ook UV straling en de levenstijl. In de huid onstaan scheurtjes door beweging, bij iedere lach worden de lijntjes dieper naarmate de tijd vordert. Ouder worden is mooi en niet meer lachen is natuurlijk geen optie. Maar het kan erg vervelend zijn als de huid snel verouderd en je je hier niet meer prettig bij voelt. Hyaluron is een lichaamseigenstof die je binnen no time weer een jongere en frissere huid oplevert.

 
WAT IS HYALURONZUUR?

Hyaluron is een lichaamseigen stof. Hyaluron zorgt ervoor dat de huid soepel en elastisch blijft. Het hyaluronzuur dat wij gebruiken voor de behandeling is veilig en goedgekeurd om te gebruiken in Nederland, het lost volledig op in het lichaam na 6-9 maanden. Dit is wel afhankelijk van het eigen lichaam en de nazorg. Het is namelijk heel belangrijk om veel te drinken. Een goede vochtbalans zorgt er namelijk voor dat het hyaluronzuur maximaal vocht op kan nemen. Hyaluron kan 1000 keer het eigen gewicht aan vocht opnemen en dit zorgt voor vulling van de rimpels of lippen.

 
HYALURON PEN BEHANDELING, HOE WERKT DE BEHANDELING?

Hoe gaat de behandeling in zijn werk? En wat doet de pen? De pen zorgt voor een ideale verstuiving van het hyaluronzuur in het te behandelen gebied. Met hoge druk wordt het hyaluron in de huid geperst (snelheid is 180 meter per seconde). Je hoort een klik, maar voelt hier zo goed als niets van. Er ontstaat een mini gaatje in de huid en je ziet gelijk resultaat! We bepalen samen hoeveel hyaluron we gebruiken. Wij zijn heel voorzichtig en starten liever met een kleinere hoeveelheid. Het is namelijk altijd mogelijk om na 2 weken nog een behandeling te doen om het resultaat beter te maken!

 
WAAROM FILLERS ZONDER NAALD?

Waarom zou je kiezen voor fillers zonder naald? We zetten het even voor op een rijtje:

 • De behandeling is niet pijnlijk met een naald wel

 • Het is goedkoper wij zijn geen artsen en hanteren deze prijzen ook niet

 • De verstuiving van het hyaluron gaat automatisch en wordt beter verdeelt dan de behandeling met naald

 • Minder kans op blauwe plekken e.d. je kunt direct door naar een feestje

 
WELKE GEBIEDEN KUNNEN WE BEHANDELEN?

Wij behandelen alle plekken tot en met de jukbeenderen. Het is ook zeker mogelijk boven de jukbeenderen te behandelen, zoals fronsrimpels, maar wij hebben besloten dit niet te doen. Het risico dat er iets misgaat bij de ogen is 0,001%, maar wij willen ons niet verantwoordelijk voelen, zelfs niet bij een kans van 0,001%.

Gebieden die wij wel behandelen:

 • vullen van de lippen

 • bovenlip (rokerslijntjes)

 • Neus lippenplooi

 • Kinlijn

 • Marionette lijnen (mondhoeken)

 • Wangen

 • Vullen jukbeenderen (voor een lift van de jukbeenderen)

 
VOORZORG, NAZORG EN ADVIES

Voor de behandeling

24 uur voor de behandeling niet zonnen, geen zonnebank en geen alcohol nuttigen. Neem vanaf 48 uur voor de behandeling geen ibuprofeb, apirine, vitamine E, chiazaad of visolietabeletten in (paracetamol mag wel). Deze middelen kunnen het bloed verdunnen en sneller blauwe plekken doen ontstaan.

De behandeling

De huid wordt eerst ontsmet en nadien behandelt met een verdovingscrème. Hyaluron wordt ingebracht door middel van een pen met hoge druk. Na de behandeling wordt er een huid herstellende recovery crème aangebracht.

Na de behandeling

Er kan na de behandeling enige roodheid of zwelling ontstaan (maar die kans is erg klein) de kans op blauwe plekken is zeer gering, maar kan in uitzonderlijke gevallen voorkomen. Reinig de huid de eerste 24 uur alleen voorzichtig, het liefst niet te hard wrijven. Doordat er door de perslucht procedure kleine openingetjes in de huid worden gemaakt dient u na de behandeling hygiënisch met de behandelde huid om te gaan. Raak de behandelde huid niet aan met vuile vingers en krab niet. En verder:

 • Geen alcohol de eerste 24 uur

 • Geen make-up op het behandelde gebied de eerste 24 uur (minerale make-up mag wel!)

 • niet sporten de eerste 72 uur

 • geen sauna de eerste 7 dagen

 • geen zwembad de eerste 7 dagen

 • geen solarium de eerste 7 dagen

 • geen zon de eerste 7 dagen

 • Geen bindweesfelmassage de eerste 2 weken

 • Geen tandarts, kaakchirurg en mondhygiënist de eerste 2 weken

 • Geen scrubs en peelings de eerste 2 weken

Advies

Complicaties komen zelden voor. Wij werken alleen met veilige en wetenschappelijk bewezen tijdelijke fillers. Wij geven geen garantie op de behandeling, hyaluronzuur is een natuurlijk product en ieder lichaam reageert hier anders op. Kiest voor extra lipvolume opbouw of meer rimpel verwijdering, dan raden wij minimale tussenpozen aan van 2 weken. Het hyaluronzuur wordt biologisch afgebroken door het lichaam. Allergieën komen zo goed als niet voor, mocht dit wel gebeuren zijn wij hier niet verantwoordelijk voor en zal u een arts moeten raadplegen. Wij geven altijd een sticker met gebruikte product mee na de behandeling.

 

VIND JE DE BEHANDELING SPANNEND? WE HEBBEN OOK FILLERS VOOR 2 WEKEN, OM HET RESULTAAT TE PROBEREN!

Je leest het goed! Weet je niet zeker of het resultaat mooi zal staan, dan hebben wij een tijdelijke fillers om het resultaat uit te proberen. De filler lost na ongeveer 2 weken op en wordt volledig afgebroken door het lichaam. Hyaluron is een lichaamseigen stof en er zal geen spoortje meer in het lichaam vindbaar zijn.

Prijs

De prijslijst is hier te vinden --> Prijslijst

Adres
J.C. Beetslaan 155 A 

2131 AL Hoofddorp

Telefoon
023 583 00 22

06 199 239 04

(Tijdens behandelingen

zijn wij niet altijd telefonisch bereikbaar, plan daarom gemakkelijk ONLINE uw afspraak in)
 

E-mail
bycil@bycil.com

 • w-facebook
 • Instagram Clean

© 2013 by Cil.