top of page

Onze merken

 

By Cil werkt uitsluitend met de beste merken op beauty gebied. Bekijk hier onze mooie merken!

De wax producten van Lycon zijn afkomstig uit Australië. De waxen zijn zeer vernieuwdend op het gebied van ontharing, omdat ze zacht en verzorgend voor de huid zijn.

It Works body wraps

Ons nieuwste spray tan merk! En wat zijn wij enthousiast over deze mooie, natuurlijke kleuren! Ook de zelfbruiningslijn van Fake Bake hebben wij in het assortiment opgenomen.

Wimperextensions van LashExtend zijn niet van echt haar te onderscheiden. De haartjes zijn in vele verschillende lengtes, krullen en diktes leverbaar. Voor ieder wat wils!

Sunjunkie bestaat al 25 jaar en heeft naam gemaakt door de natuurlijke kleuren. De spray tan lotions zijn vrij van parabenen en zijn verrijkt met vitamine A + E en Aloë Vera. 

White to brown by cil beauty & co. hoofddorp.jpg
It Works body wraps

Whitetobrown bieden wij nu ook aan! Er zijn zoveel verschillende huidtypen, dat wij ook meerdere merken aanbieden, passend bij de wensen van de klant en de kleur van de huid!

Wilt u graag lange wimpers, maar geen wimperextensions? Dan is RevitaLash de oplossing voor u! RevitaLash heeft een wimperserum en mascara die uw eigen wimpers sterker en gezonder maakt, met als resultaat lange en volle wimpers!

Het verschil tussen de body wraps van It Works ten opzihte van andere merken is dat It Works daadwerkelijk afvalstoffen en vetcellen uitscheidt, waar andere merken alleen water afscheiden. 

bottom of page