top of page

Geen make-up, sorry!

Spray tan...

...In het buitenland al jaren enorm populair, maar Nederland maakt nu pas kennis met dit fenomeen. We zijn maar een sceptisch volkje. En toch zijn er tal van voordelen aan een spray tan behandeling op te noemen. Je bent binnen een kwartier klaar voor een dagje strand na een vijf daagse werkweek en de melkflessen die daarbij komen kijken. Je voedt je huid met vitamine A + E en Aloë Vera. Maar voor mij de belangrijkste reden, je loopt geen risico op huidkanker. En dit is toch de meest voorkomende kanker in Nederland.

Zelf zit ik al jaren niet meer in de zon en ben ik blij dat spray tannen bestaat! Mijn moeder, tante en opa hebben huidkanker en moeten pijnlijke behandelingen ondergaan om dit binnen de perken te houden. En met zo'n "lekker Hollands huidje" die snel verbrand en vol moedervlekken zit, neem ik geen risico.

Toch krijgen de meeste vrouwen die aan hun vriendinnen vertellen dat ze gaan spray tannen, te horen: "Nee joh, niet aan beginnen, dan zie je eruit als een wortel!" De dames zitten elkaar bang te maken en dat is echt nergens voor nodig. De kleuren worden niet oranje en je krijgt ook geen vlekken zolang je netjes scrubt een dag voor de behandeling met een olievrije scrub. En nee, je geeft ook niet af als je in je leuke witte jurkje staat te dansen. Don't worry :-)

Na de vele spray tan behandelingen die ik inmiddels heb uitgevoerd, kan ik wel een boek schrijven. Je hoort zulke leuke, grappige en ontroerende verhalen en dat maakt mijn werk super leuk! En één dingen hebben ALLE klanten gemeen. Iedereen verontschuldigt zich voor het make-up-loze gezicht, haren die niet gestyled zijn en het loszittende joggingsbroekje. Dat hoeft echt niet. Wees blij met jezelf. And remember, ik zie er zelf ook niet op mijn best uit zonder make-up ;-)

Xoxo Cil

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Black Round
  • Instagram Black Round
  • Google+ Black Round
  • Pinterest Black Round
  • Twitter Black Round
bottom of page