top of page

Amayzine.com op bezoek!

Hi Girls,

Afgelopen woensdag werd ik gebeld door Jet van Nieuwkerk, editor van Amayzine.com, waar ik een trouwe lezeres van ben.

amayzine.jpeg

Door het lezen van de artikelen, wist ik dat Jet een allergische reactie had opgebouwd voor de lijm die werd gebruikt bij het plaatsen van haar vroegere wimperextensions. En of ik hier een oplossing voor had en of ik die ook de volgende dag had?

Na wat schuiven is het gelukt. En ik mocht de volgende dag het team van Amayzine.com ontvangen:

May Britt Mobach

may-britt-mobach.jpg

Jet van Nieuwkerk

jet-van-nieuwkerk.jpg

Josselin Bijl

josselin-bijl.jpg

Liesbeth Rasker

liesbeth-rasker.jpg

Super aardige meiden. Ze waren lekker aan het werk terwijl 1 dame in de stoel lag. May Britt heeft RTL Boulevard opgezet en is hoofd redactrice geweest van verschillende, grote bladen voordat ze begon met Amayzine.com. Met de Chanel 2.55 kwam ze binnen en verontschuldigde zich dat ze misschien in slaap zou vallen. Niets was minder waar, we kletsten allebei honderd uit en de wimpers zaten er zo op. Wat een leuke vrouw is dat!

Hierna was Liesbeth aan de beurt, zij was moe en lag al snel te slapen. Dat komt vaker voor, die stoel biedt gewoon ontspanning.

Jet van Nieuwkerk, mijn naamgenoot. Mensen vragen altijd aan mij: ,,familie van??" Zij dus wel, dochter van Matthijs van Nieuwkerk. Daar hadden we het dan ook over, maar onze familieband hebben we niet kunnen ontdekken.

En als laatste Josselin, ze ging voor een subtielere wimper, net als May. Ze had al super lange wimpers van zichzelf en heel erg zwart. Maar die krul, zonder mascara, daar doen we het allemaal voor...

Het artikel dat Jet over het bezoek heeft geschreven, lees je hier.

En gisteren werd ik wakker en stond de postbode voor de deur met een wel heel leuk pakket om te bedanken!

Wat een leuke ervaring en ik hoop de dames te zien in mei voor een spray tan behandeling.

Xoxo Cil

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Black Round
  • Instagram Black Round
  • Google+ Black Round
  • Pinterest Black Round
  • Twitter Black Round
bottom of page