top of page

"All about the brows"


Hi Girls!

Brows zijn hot! Bijna iedereen is er nu achter dat een wenkbrauw het gezicht enorm kan beïnvloeden.

Veel vrouwen kiezen ervoor om een wenkbrauw specialist op te zoeken. Dit zijn geen schoonheidsspecialistes, zij hanteren andere "regels" op het gebied van shapen, dan een echte brow artist. Veel vrouwen nemen een rugzakje mee als het de wenkbrauwen betreft, zo noem ik het maar. Er is 9 van de 10 keer teveel geëpileerd in de 90's of gewoon omdat vrouwen denken dat dit het beste staat. Er worden komma's of bogen gecreëerd, de kleur past vaak niet bij het gelaat.

Dames, blijf alsjeblieft van je wenkbrauwen af en vertrouw those baby's toe aan een wenkbrauw specialist! We maken een behandelplan om de wenkbrauwen weer helemaal in de juiste vorm te laten groeien. Na een aantal maanden merk je dat de wenkbrauwen weer helemaal in balans zijn met je gezicht. En dat kan zelfs een liftend effect geven.

Voor het shapen en verven van de wenkbrauwen maken wij gebruik van meerdere technieken; touwen, waxen, eplieren, verven, semi-permanent verven en we kunnen zelfs extensions aanbrengen als deze nodig zijn!

We luisteren heel goed naar de wensen van de klant en kijken naar de vorm van het gezicht, de neus, de ogen, de haarkleur. Alles voor die perfecte brow.

Wil je langskomen voor een gratis adviesgesprek? Neem dan snel contact met ons op! Ben je al overtuigd van onze skills, maak dan snel een afspraak.

XOXO

Cil

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Black Round
  • Instagram Black Round
  • Google+ Black Round
  • Pinterest Black Round
  • Twitter Black Round
bottom of page