top of page

Voor, tijdens en na de behandeling

 

Voor het allerbeste resultaat van uw spray tan behandeling, dient u zich aan een aantal "spelregels" te houden. Wij vragen u onderstaande informatie zorgvuldig door te lezen, zodat u gegarandeerd bent van een mooi resultaat.

spray tan wimperextensions brazilian wax body wraps Hoofddorp
Voor de behandeling

Scrubben
24 uur voor de behandeling raad ik u aan om goed te scrubben met een olievrije scrub. Dit zorgt ervoor dat de dode huidcellen verdwijnen en de lotion beter zal hechten. Hierna mag u geen bodylotion gebruiken.

BELANGRIJK: gebruik geen Rituals ® producten tenminste twee dagen voor de behandeling. De eravring leert dat de spray tan behandeling hier niet mooi van wordt.

 
Scheren
Scheren kunt u ook het beste 24 uur voor uw behandeling doen. Het is namelijk mogelijk dat de huid anders geirriteerd raakt. Ook worden er kleine, donkere stipjes zichtbaar als u te kort op de behandeling scheert.

 

Kledingvoorschriften

Wij adviseren u wijde kleding te dragen of mee te nemen, zodat de spray tan lotion niet kan vlekken.

spray tan wimperextensions brazilian wax body wraps Hoofddorp
Tijdens de behandeling

Handen, voeten & Nagel Bescherming
Om vervelende vlekken te voorkomen, brengen wij een vettige lotion aan op uw nagels en handpalmen. Uw voeten worden beschermd door een voetje.
 
Ondergoed of naakt?
De keuze is aan u. Het is de bedoeling dat u zich op uw gemak voelt. Dit mag naakt zijn. Als u zich toch wat ongemakkelijk voelt, kunt ervoor kiezen een slipje met bijvoorbeeld een strapless bh te dragen.

spray tan wimperextensions brazilian wax body wraps Hoofddorp
Na de behandeling

Nabehandeling

De vloeistof werkt na de behandeling 8 uur door (2 uur bij een express tan). U kunt daarom niet gelijk douchen, sporten, een sauna bezoeken of zwemmen. Als u na 8 uur gaat douchen valt de bronzer eraf en blijft uw prachtige, egale kleur over. Na het douchen dept u de huid droog met een handdoek. Wrijven heeft een negatief effect op de houdbaarheid van de kleur. Hierna smeert u zich lekker in met een vettige lotion, zo behoudt u de kleur het langst!

 

Scheren
Scheren kunt u het beste pas doen na 12 uur. Anders neemt u een laagje mee van uw mooie kleurtje.
  
Sieraden
Wij kunnen helaas geen egale kleur garanderen als u sieraden draagt na de behandeling. Stel dit alstublieft 8 uur uit.
  
Zonnen
Mocht u na de behandeling gaan zonnen, onthoud dan goed dat een Spray Tan GEEN bescherming biedt tegen UV-straling! Smeert u zich dus altijd goed in!


Al deze voorzorgsmaatregelen zijn noodzakelijk om uw mooie, egale en bruine teint te kunnen garanderen.

bottom of page