top of page

BB Glow Hoofddorp

 

bb glow hoofddorp.jpg

Wat is een BB glow behandeling?

De BB Glow behandeling is een van de nieuwste anti-aging en huidverzorgingsprocedures die op de beauty-markt is verschenen en zeer snel populair is geworden dankzij onmiddellijke resultaten, genezingsproces en zero-downtime (je kunt direct naar je werk!). De BB Glow behandeling is gebaseerd op MTS (Microneedle Therapy System) of fractionele mesotherapie.

 

Het behoort tot de familie van fractionele mesotherapie procedures. De BB Glow behandeling is een semi-permanente make-up procedure, waarmee je na 2-3 sessies 6-9 maanden een egale teint op je gezicht zal zien met een mooie Glow!

 

Het is een veilige en intensieve behandeling die kan helpen bij het verminderen van sproeten en pigmentvlekken. Het komt ook de huidverkleuring ten goede die wordt veroorzaakt door acne en ouderdomsvlekken. Het geeft direct een huidverhelderend en verjongend effect.

Zelfgemaakte Skin Care

BB glow resultaten

 • Gelijkmatige en stralende huid

 • Vermindert huidverkleuring

 • Verbetert het uiterlijk van de poriën

 • Vult de huid wat helpt bij het verminderen van fijne lijntjes en rimpels

 • Onmiddelijke hydratatie van de huid, waardoor de huid zacht en soepel aanvoelt

 • Geleidelijke egalisatie van de huid

 • Neutraliseert vrije radicalen

 • Vermindert het melaninegehalte in de huid voor een UV blootstelling

Gerichte huidproblemen

 • Onregelmatige huidstructuur

 • Sproeten

 • Hyperpigmentatie

 • Acné littekens

 • Ouderdomsvlekken en zonnevlekken

 • Grote poriën

 • Vroege veroudering en slappe huid

 • Rimpels en fijne lijntjes

bbglow_hoofddorp_1.jpg
Stap 1 Carboxy Therapy (Stap 1 is optioneel)

Carboxy Gel Therapy is een nieuwe anti-aging, huidcorrigerende technologie. Deze doorbraak genereert activerende bubbels die een gepatenteerde formule bevatten die de huid stimuleert en de gezondheid van de huid optimaliseert. Carboxy Therapy levert deze verbluffende resultaten in een niet intensive behandeling van 60 minuten die op elk huidtype werkt en pijnvrij is. Activerende bubbels worden zonder injectie in de huid opgenomen om zuurstof te verhogen en het vermogen van de huid om de noodzakelijke voedingsstoffen op te nemen en giftstoffen te elimineren. Carboxy therapy is dus echt een detox voor de huid en een hele mooie voorbehandeling voor de BB Glow behandeling!

bbglow_hoofddorp_3_edited_edited.jpg

Stap 2 Microneedling Gold

De tweede stap is het aanbrengen van de ampullen op de huid. Met de micropen wassen we de voedende stoffen (met echt goud!) als het ware in de huid. Er zitten 12 naaldjes in de pen, maar de behandeling is niet pijnlijk. Omdat we echt in de bovenste huidlaag kunnen werken, dringen de producten veel dieper in de huid, dan bij het aanbrengen van bijvoorbeeld een creme op de huid. Voor ieder huidtype zijn er verschillende ampullen aanwezig, we kijken dan ook echt goed naar wat jouw huid nodig heeft.

bbglow_hoofddorp_2.jpg

Stap 3 BB Glow Microneedling

Nu de huid compleet gevoed is, is het tijd voor stap 3. Met dezelfde micropen wassen we pigment in de huid. Dit gebeurd ook in de opperhuid en is dus vrij oppervlakkig, er is dan ook niet van pijn te spreken. Er zijn verschillende kleuren beschikbaar, voor iedere huidskleur hebben we pigment in huis. Ook de donkere huid kunnen wij behandelen.

Stap 4 Masker

Bij stap 4 laten we de pigmenten in de huid trekken met het gebruik van een voedend masker. Je krijgt een heerlijke LED lamp over je gezicht en we laten je een kwartiertje ontspannen. Na de vierde stap maken we de huid weer schoon en brengen we een verzorgende creme aan. Deze mag 24 uur blijven zitten en we raden aan geen make-up te gebruiken in de eerste 24 uur.

 

 

 

 

Met trots kunnen wij zeggen dat wij één van de allereerste salons in Nederland zijn die werken met de BB Glow behandeling. We kunnen ons dus voorstellen dat je meer vragen hebt over deze behandeling. Neem dan gerust contact met ons op, dat vinden wij ontzettend leuk!

bottom of page