top of page
spray tan wimperextensions brazilian wax body wraps Hoofddorp Lash Lifting Hoofddorp

Lash Lifting | LVL 

 

 

 

Lash Lifting is een wimperbehandeling die de natuurlijke wimpers lift.

Bij de Lash Lifting behandeling worden de wimpers vanaf de wortel gelift. Hierdoor zien de wimpers er langer en dikker uit. Daarnaast geeft de toegevoegde wimpertint een mascara effect, waardoor ze al perfect zijn vanaf het moment dat je wakker wordt. De vorm blijft minimaal 6 - 10 weken behouden.

 

Klanten die even een wimperextension pauze willen, of geen wimperextensions meer willen dragen, maar wel een voller effect wensen dan alleen mascara, wij hebben daar de oplossing voor!

Daarnaast is het voor klanten die geen wimperextensions dragen een zeer geliefde behandeling, omdat deze weinig onderhoud nodig heeft!

 

Met wimperlifting van LVL Lashes lift uw natuurlijke wimpers. Deze unieke behandeling met siliconen shield is geschikt voor elke wimpersoort zowel korte als lange wimpers. Bij By Cil Beauty & Co. hebben wij altijd de juiste maten shield. Door dat er gebruikt wordt gemaakt van de shield is deze behandeling niet schadelijk voor uw wimpers. Daarnaast geeft deze behandeling een volledige voeding aan uw wimpers vanaf de haarwortel zakjes. De wimpers worden meer gelift dan met de reguliere wimperpermanent behandeling, LVL wimperlift is daardoor dus ook niet te vergelijken met wimperpermanent.

 

Uw wimpers worden gelift met de nieuwste techniek LVL lifting, bij deze behandeling wordt er gebruik gemaak van Siliconen shields. Daarna krijgen uw wimpers 3 lagen wimperpermanent. Vervolgens brengen wij een laagje tint aan waardoor uw wimpers nog langer uit gaan zien en erdoor ook volume krijgen, de natuurlijke mascara look.

 

 

Voordelen LVL wimperlifting
  • Resultaat 6 a 10 weken zichtbaar.

  • U hoeft geen mascara en/of wimperkrultang meer te gebruiken.

  • Voelt licht en natuurlijk aan

  • Ogen lijken groter.

  • Geeft een natuurlijke uitstraling.

  • Niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers.

  • Bestendig tegen water, zweten, tranen, zwemmen, slapen.

  • Wimpers hebben nauwelijks verzorging nodig, verzorgingsproducten verkrijgbaar in de salon

 

Onze behandelingen:

 

LVL wimperlifting is geschikt voor elke wimper soort en lengte!

Ideaal voor als u rechte of recht naar beneden groeiende wimpers heeft.

 

By Cil Beauty & Co. heeft jaren ervaring met rechte wimpers en wimpers die recht naar beneden groeien.

Zoals Aziatische wimpers. deze wimpers zijn over het algemeen heel moeilijk gekrult te krijgen, of moeilijk wimperextensions op te doen,  maar daar hebben wij geen problemen mee!

bottom of page