top of page

Veelgestelde wax vragen

 

  • Wat is Waxen?

Waxen verwijdert je haar met wortel en al. Het grote voordeel hiervan is dat de haartjes veel zachter of helemaal niet meer terugkomen. Omdat wij eerst een laagje olie op de huid aanbrengen, kleeft de wax alleen aan het haar, en niet aan de huid.

 

 

  • Waarom is waxen beter dan andere ontharingsbehandelingen?

Als je scheert of ontharingscrèmes gebruikt, blijven de haarwortels zitten. Hierdoor groeit het haar direct door en komt het met stoppels terug. Bij waxen heeft u daar geen last van. Bovendien worden de dode huidcellen verwijderd, zoals bij een peeling. Zo wordt je huid ook nog superglad en zacht!

 

 

  • Doet waxen pijn?

Natuurlijk zijn er een paar mindere momenten als de wax wordt weggetrokken. Vooral de eerste behandeling is even wennen. Toch blijkt het altijd enorm mee te vallen! Wij weten exact wat we doen en hebben de juiste techniek en de beste spullen. Dat maakt de behandeling bij ons heel goed te doen.

 

 

  • Hoe zit het met de hygiëne?

Wij vinden hygiëne ontzettend belangrijk. Daarom gebruiken wij de spatels om wax op uw huid aan te brengen maar één keer. Ook werken wij altijd met wegwerp handschoenen aan, een mondkapje voor en een fris gewassen waxschort voor. Alles wat met de huid van een klant in aanraking komt, gooien we direct weg.

 

 

  • Wat is een Brazilian wax?

Bij een Brazilian wax blijft geen haar achter op de venusheuvel. Haar rond en op de schaamlippen en tussen de billen halen we weg. Dit is een behandeling waar een goede opleiding aan vooraf gaat. Wij doen er alles aan om u op uw gemak te stellen tijdens de behandeling. Het resultaat geeft een schoon, sexy en zelfverzekerd gevoel.

 

 

  • Wat is de dresscode voor een Brazilian?

Wat u wilt laten waxen moet uiteraard ontkleed zijn. Dit is helemaal niet erg, want wij hebben ruime ervaring en zien dagelijks bloot. Niets om u voor te schamen, we zijn immers allemaal vrouwen.

 

 

  • Hoe lang duurt een Brazilian wax?

Een Brazilian wax duurt ongeveer 20 minuten. U kunt er rekening mee houden dat de eerste keer iets langer duurt, omdat wij weten dat dit erg spannend kan zijn.

 

 

  • Hoe vaak kan ik me laten waxen?

U kunt zich al laten waxen als de haren ongeveer 2 mm lengte hebben. De meeste klanten komen gemiddeld 4 tot 5 weken na hun laatste afspraak terug.

 

 

  • Kan ik komen voor een Brazilian wax tijdens mijn menstruatie?

Het is beter om vlak voor of tijdens uw menstruatie niet te waxen, omdat u tijdens deze periode erg gevoelig bent. Een waxbehandeling is dan niet comfortabel. Maar u weet zelf het beste wat goed voor u is.

bottom of page