top of page

Het plaatsen van de wimperextensions

 

Bij binnenkomst wordt samen met u de langte en krul van de wimperextensions bepaald. Wij kijken samen naar uw wensen en naar de vorm van uw ogen en gezicht. Vervolgens mag u plaatsnemen in de behandelstoel. Wij raden u aan zonder oog make-up op de afspraak te verschijnen, mocht u geen tijd hebben gehad dit te verwijderen, doen wij dit.

Hierna worden de onderwimpers afgeplakt met hypo allergene tape, speciaal ontwikkeld voor deze behandeling. De behandeling is volledig pijnloos.

 

Het plakken van de wimpers gebeurt bij ons in de salon uitsluitend haartje voor haartje. Dit vinden wij de mooiste techniek. Er bestaan ook plukjes haar, verliest u echter zo'n plukje, dn ontstaat er vrijwel direct een gat. Dit is bij de one-by-one techniek niet het geval. Wij gebruiken een speciale bonding lijm met een zwarte kleur. Deze lijm is niet schadelijk voor uw ogen of wimpers en is ook niet zichtbaar. De Russian Volume extensions worden ook One by One geplaatst. Wij bouwen de wimper haartjes voor haartje op, waardoor er ook geen hele plukjes verloren kunnen gaan.

 

Afhankelijk van de manier waarop u met de wimpers omgaat, kunt u 4 tot 6 weken genieten van de wimperextensions.

wimperextensions hoofddorp
bottom of page