top of page

Oorgaatjes prikken in Hoofddorp

 

Oorgaatjes.jpg
Get your little ear party going…

Het is super hip en happening om veel oorbelletjes te dragen. En hoe fijn is het om je gaatjes bij ons in de salon te laten prikken? Niet een hele winkel om je heen, maar een vertrouwde omgeving. Wij prikken de gaatjes met een Amerikaans systeem (waar ook de Amerikaanse regelgeving op is toegepast). Super veilig en hygiënisch dus. En de behandeling is zo goed als pijnloos. Je hoort niet eens meer een harde knal zoals bij het ouderwetse schieten van de oorbellen. Zelfs de sluiting van de zweerknopjes zit er gelijk op, dus geen gepiel meer achteraf.

We hebben een hele leuke collectie zweerknopjes in huis in zilver en goud, maar ook mooie bloemetjes en unicorns voor de mini’s.

 
Oorbelletjes voor de mini’s

Wij prikken de gaatjes op iedere leeftijd. Dit is een bewuste keuze, want als ouders hebben besloten dat het tijd is voor gaatjes, gaat het toch wel gebeuren. Dan willen wij liever dat dit op een veilige , hygiënische omgeving gebeurt. En in een salon die door de GGD is goedgekeurd.

Voor de mini’s hebben we een klein knuffeltje om vast te houden tijdens het prikken en het knuffeltje heeft ook oorbelletjes :-) We prikken de gaatjes tegelijk met twee personen en apparaatjes.

Achteraf hebben we een echt diploma voor de dappere helden of heldinnetjes!

 
After care

De zweerknopjes moeten 6 weken blijven zitten. Elke dag moet het zweerknopje en kwartslag gedraaid worden en verzorgd worden met een after care lotion (te koop in de salon €3,-).

 
Helix (kraakbeen bovenin in het oor)

Ook voor een Helix gaatje kan je bij ons terecht. Heel lang hebben mensen gedacht dat dit stukje oor alleen gepiercet mocht worden. Na recent onderzoek van de GGD is gebleken dat gaatjes prikken juist veel hygiënischer is dan piercen. Dit komt omdat het sieraad direct in het oor zit en er geen verdere handelingen hoeven te worden verricht. Het is dus volkomen veilig om een Helix gaatje te prikken met ons systeem!

 
Prijs

Het prikken van de gaatjes is gratis. Je betaalt alleen voor de oorbellen en de after care lotion. Gaatjes prikken doen wij op afspraak en kan online worden ingeboekt.

 
Ear Candy

Natuurlijk hebben wij ook aan super leuke collectie oorbellen gedacht voor na de 6 weken zweerknopjes. Onze hele balie staat vol met har candy, neem gerust eens een kijkje.

bottom of page