top of page

Ons team

 

Wij stellen ons graag even aan je voor! 

IMG_9778.jpg

"We are not a team because we work together. 
We are a team because we respect, trust and care for each other."

IMG_8548.jpg
Rachelle
 

Rachelle is 29 jaar en woont in Vleuten. Rachelle is onze drijvende kracht, ze werkt zo gestructureerd en onder haar leiding is altijd alles geregeld. Ze is gespecialiseerd en gediplomeerd wimper en wenkbrauwstyliste. Maar ook voor een BB Glow behandeling ben je bij haar in goede handen.

IMG_0250.jpg
Eva
 

Eva werkt al 4 jaar als wimperstyliste en Russian Volume is haar specialiteit! Eva komt uit Haarlem en is 20 jaar. Als je naar Eva haar wenkbrauwen kijkt, dan word je jaloers. Niet voor niets dat je ook voor je brows bij Eva in hele goede handen bent!

IMG_8675.jpg
Priscilla

Priscilla heeft zich gespecialiseerd in permanente make-up. Wenkbrauwen, eyliners en lippen zijn haar specialiteit en grote passie. Daarnaast kan ze alle andere behandelingen op het menu uitvoeren, maar daarvoor is ze momenteel niet in te boeken. Ze wil zich echt verder specialiceren in permanente make-up.

Priscilla kletst de hele dag en geeft elke klant alle aandacht die ze verdienen!

IMG_0110.jpg
Sujeina

Sujeina is 40 jaar oud en woont sinds kort in Hoofddorp met haar zoontje en dochtertje van 5 en 9. Sujeina komt al 6/7 jaar bij Cil als klant! En in Almere had Sujeina haar eigen salon. Nu ze weer in Hoofddorp woont wilde ze heel graag bij ons komen werken. Hier zijn wij heel blij mee! Want zoveel skills in 1 vrouw is echt geweldig!

IMG_9979.jpg
Meghan
IMG_0193.jpg
Kim

Meghan is momenteel zwanger is. Ze is met verlof en we kunnen niet wachten tot ze weer terug is. Maar niet voordat we onze By Cil baby hebben ontmoet. We kunnen niet wachten op ons kleine prinsesje.

Meghan is 29 jaar en woont nu nog in Hoofddorp, over een aantal weken verhuist ze naar Vleuten. Ze is een echte Brows queen, maar ook voor je wimpers ben je bij Meghan in goede handen.

Meet Kim! Zij is sinds 3 maanden werkzaam bij ons! Ze is binnengekomen om Meghan te vervangen tijdens haar zwangerschapsverlof, maar past zo goed in ons team, so she's here to stay!

Kim heeft al behoorlijk wat diploma's gehaald om de behandelingen bij ons goed uit te voeren en deze zullen de komende tijd alleen maar uitbreiden.

Angelina
IMG_0134.jpg

Angelina is onze 25 jarige schone uit Beverwijk. Ze is werkzaam geweest bij Bodyfix Amsterdam (the place to be voor bekend Nederland) en heeft hier al haar bindweefselmassage skills geleerd.

Naast de bindweefselmassages is ze heel goed in wimpers en wenkbrauwen!

bottom of page