Ons team

 

Wij stellen ons graag even aan je voor! 

"We are not a team because we work together. 

 

 

We are a team because we respect, trust and care for each other."

Rachelle
 

Rachelle is 28 jaar en woont in Vleuten. Ze is gespecialiseerd en gediplomeerd wimper en wenkbrauwstyliste.

Eva
 

Eva werkt al 3 jaar als wimperstyliste en Russian Volume is haar specialiteit! Eva komt uit Haarlem en is 19 jaar. Als je naar Eva haar wenkbrauwen kijkt, dan word je jaloers. Niet voor niets dat je ook voor je brows bij Eva in hele goede handen bent!

Priscilla

Priscilla heeft zich gespecialiseerd in wimperextensions, PMU en microblading, waxen, spray tannen, lash liften en fibroblasting ook behoorlijk allround dus!

Priscilla kletst de hele dag en geeft elke klant alle aandacht die ze verdienen!

Sujeina

Sujeina is 39 jaar oud en woont sinds kort in Hoofddorp met haar zoontje en dochtertje van 4 en 8. Sujeina komt al 6/7 jaar bij Cil als klant! Net als dit bij Sanne en Nikki het geval is! En in Almere had Sujeina haar eigen salon. Nu ze weer in Hoofddorp woont wilde ze heel graag bij ons komen werken. Hier zijn wij heel blij mee! Want zoveel skills in 1 vrouw is echt geweldig!

Sanne

Sanne is ons manusje van alles! Het salonleven kan best hectisch zijn en Sanne zorgt voor rust in de backoffice! Alle mail, whatsappjes, evenementen, administratie kunnen we bij haar kwijt. En dan heeft ze voor iedere klant ook nog een grote glimlach en heel veel enthousiasme + een kopje koffie in de aanbieding :-)

Nikki

Nikki is 17 jaar en woont in Hoofddorp. Ze is begonnen bij ons als leerling en is inmiddels gediplomeerd en een gepassioneerde wimperstyliste! Ook voor lash lift ben je bij Nik in goede handen. Door haar werk bij By Cil is ze erachter gekomen dat ze door wil in het beauty vak en heeft ze besloten een opleiding schoonheidsspecialiste te starten vanaf september. 

Adres
J.C. Beetslaan 155 A 

2131 AL Hoofddorp

Telefoon
023 583 00 22

06 199 239 04

(Tijdens behandelingen

zijn wij niet altijd telefonisch bereikbaar, plan daarom gemakkelijk ONLINE uw afspraak in)
 

E-mail
bycil@bycil.com

  • w-facebook
  • Instagram Clean

© 2013 by Cil.