Ons team

 

Wij stellen ons graag even aan je voor! 

Karin
 

Karin is onze goedlachse en zeer getalenteerde all-rounder. Je kunt bij Karin terecht voor nagels tot en met de mooiste wenkbrauwen en wimpers!

Iedere klant voelt zich speciaal in haar stoel.

Alycia
 

Alycia werkt al 2 jaar als wimperstyliste naast haar opleiding. Zij heeft haar stage bij ons afgerond en omdat het zo gezellig is, blijft ze bij ons werken tijdens haar vervolgstudie visagie! Alycia is gespecialiseerd in wimperextensions, lash lifting en wenkbrauw styling.

Priscilla

Priscilla heeft zich gespecialiseerd in wimperextensions, brow art, waxen, spray tannen, lash liften, microblading en fibroblasting ook behoorlijk allround dus!

Priscilla kletst de hele dag en geeft elke klant alle aandacht die ze verdienen!

Sanne
Julia

Julia is ook al 2 jaar wimperstyliste en hiernaast doet ze de kappersopleiding en loopt ze stage bij Avenue kappers in Hoofddorp. Je kunt bij haar terecht voor een gezellig praatje en mooie wimpers (lash lift + wimperextensions)!

Sanne is ons manusje van alles! Het salonleven kan best hectisch zijn en Sanne zorgt voor rust in de backoffice! Alle mail, whatsappjes, evenementen, administratie kunnen we bij haar kwijt. En dan heeft ze voor iedere klant ook nog een grote glimlach en heel veel enthousiasme + een kopje koffie in de aanbieding :-)

Adres
J.C. Beetslaan 155 A 

2131 AL Hoofddorp

Telefoon
023 583 00 22

06 199 239 04

(Tijdens behandelingen

zijn wij niet altijd telefonisch bereikbaar, plan daarom gemakkelijk ONLINE uw afspraak in)
 

E-mail
bycil@bycil.com

  • w-facebook
  • Instagram Clean

© 2013 by Cil.