top of page
Wimperextensions
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Iedere vrouw wil het liefst volle en lange wimpers. Elke ochtend zijn we bezig met het zorgvuldig aanbrengen van de mascara. Dit kost best veel tijd en s'avonds moet het er allemaal weer af. Dit kan een stuk makkelijker  met wimperextensions! Wij passen twee technieken toe; Russian Volume (2D, 3D, 4D, 5D, 6D) en de One by One techniek. Afhankelijk van uw eigen haargroei en de manier waarop u met de wimperextensions omgaat, blijven de haartjes 4 tot 6 weken zitten. Het plaatsen van een nieuwe set wimpers neemt omgeveer 1 à 1,5 uur in beslag bij de One by One techniek en 2,5 tot 3 uur bij de Russian Volume techniek.

 

De wimperextensions zijn perfect voor dagelijks gebruik, ook bij een actieve levensstijl.  De wimperextensions zijn waterproof en duurzaam. Met wimperextensions kunt u weken lang genieten van lange en volle wimpers. De extensions zijn semipermanent, dit houdt in dat, afhankelijk van de levenscyclus van uw eigen natuurlijke wimpers, ze gemiddeld 4-6 weken blijven zitten. Net als bij uw nagels en haren op uw hoofd, groeien uw eigen wimpers continu en worden in een cyclus vervangen. De wimperextensions kunnen worden gedragen zolang als u maar wilt, de aanbeveling is om regelmatig uw wimpers te laten opvullen.

 

Onderhoud is niet nodig als u de extensions laat aanbrengen voor een speciale gelegenheid of vakantie. De wimpers zullen dan geleidelijke uitvallen en zullen over gaan in uw natuurlijke wimpers. Wel worden alle producten (mascara, make-up remover, eyeliner) op OLIE basis afgeraden. Hierdoor lost de lijm namelijk op. Wanneer de wimperextensions op professionele en correcte wijze zijn geplaatst, voelt u deze extensions niet zitten en lijken het uw eigen wimpers. 

 

De prijslijst is te vinden onder het kopje tarieven.

 

Als u meer informatie wilt over wimperextensions (One by One of Russian Volume), kunt u ons (vrijblijvend!) altijd even mailen of bellen. De contactgegevens kunt u vinden onder het kopje contact.

 

 

Wij hebben eyeliner en mascara in het assortiment die geschikt is voor uw One by One wimperextensions. Ook kunt u bij ons terecht voor een heerlijk facewash, waar u veilig uw make-up mee kunt verwijderen en de ogen kunt reiningen.

spray tan wimperextensions brazilian wax body wraps Hoofddorp-nieuw-vennep-heemstede-haarlem-amsterdam
spray tan wimperextensions brazilian wax body wraps Hoofddorp-nieuw-vennep-heemstede-haarlem-amsterdam
premium salon lashextend, hoofddorp, wimperextensions, 3d wimpers
bottom of page