top of page

Lash Lifting Hoofddorp | LVL

spray tan wimperextensions brazilian wax body wraps Hoofddorp

Lash Lifting is een wimperbehandeling die de natuurlijke wimpers lift.

Bij de Lash Lifting behandeling worden de wimpers vanaf de wortel gelift. Hierdoor zien de wimpers er langer en dikker uit. Daarnaast worden de wimpers altijd geverfd. Dit creëert een mascara effect, waardoor ze al perfect zijn vanaf het moment dat je wakker wordt. De vorm blijft 6 - 8 weken zichtbaar.

Klanten die even een wimperextension pauze willen, of geen wimperextensions meer willen dragen, maar wel een voller effect wensen dan alleen mascara, wij hebben daar de oplossing voor!

Daarnaast is het voor klanten die geen wimperextensions dragen een zeer geliefde behandeling, omdat deze behandeling weinig onderhoud nodig heeft!

De Lash Lift behandeling is geschikt voor ieder type wimpers. Wij kunnen zowel korte als lange wimpers behandelen. Ook Aziatische wimpers zijn zeer geschikt voor een Lash Lift behandeling, deze haartjes groeien altijd naar beneden en zijn vrij stug. Met een wimperkrultang blijven Aziatische haartjes en dikke wimperharen niet de hele dag gelift, bij een Lash Lift is dit wel het geval.

Een Lash Lift behandeling is veilig voor de natuurlijke haartjes. Wij gebruiken siliconen shields om de wimpers in een juiste vorm te brengen. Vervolgens behandelen we de wimpers met 3 verschillende vloeistoffen om ervoor te zorgen dat je 6-8 weken kan genieten van een prachtige krul in je wimpers. De laatste vloeistof is een verzorgende olie, die voor voeding zorgt van de wimpers. Dit maakt de behandeling heel veilig voor de natuurlijke haartjes.

Lash Botox

We hebben een nieuwe behandeling op ons menu staan! Jullie kennen de Lash Lift behandeling zoals deze nu is. Een mooie krul en zwarte wimpers zijn super fijn, maar hoe leuk is het om ook direct een groei serum toe te voegen aan de behandeling? Want we willen allemaal langere en dikkere wimpers. Daarom introduceren wij nu Lash Botox. Naast een mooie krul en zwarte wimpers krijg je nu ook langere en dikkere wimperhaartjes, waardoor je ogen nog meer zullen spreken en je tijd bespaart in je ochtendroutine.

Wat maakt deze behandeling zo uniek? We voegen een extra vloeistof toe met een speciale samenstelling die ervoor zorgt dat je wimpers gevoed worden van de wortels tot de puntjes. Met als resultaat perfect verzorgde wimpers!

 

 

Voordelen LVL wimperlifting
  • Resultaat 6 a 10 weken zichtbaar.

  • U hoeft geen mascara en/of wimperkrultang meer te gebruiken.

  • Voelt licht en natuurlijk aan

  • Ogen lijken groter.

  • Geeft een natuurlijke uitstraling.

  • Niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers.

  • Bestendig tegen water, zweten, tranen, zwemmen, slapen.

  • Wimpers hebben nauwelijks verzorging nodig, verzorgingsproducten verkrijgbaar in de salon

 

bottom of page