Wenkbrauw Art

 

Wenkbrauwen maken de vrouw. Een wenkbrauw bepaalt de uitstraling in het gezicht. Je kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat een smal gezicht wat breder lijkt of andersom of dat een oog een iets gelift effect krijg. Er zijn vele nieuwe technieken op de markt die het shapen van een wenkbrauw tot een ware kunstvorm hebben verheven. Wij hebben hier een specialisatie van gemaakt en bieden de volgende behandeling aan:

Brow 2 Go

 

Deze behandeling bestaat uit het shapen van de wenkbrauw, dit kan zijn door middel van waxen, epileren met touw of met een pincet. Door het gebruik van touw en wax, komen de fijnste donshaartjes mee, waardoor we een instaat zijn de scherpste lijnen te maken. Dit resulteert in een hele frisse blik.

 

Vervolgens worden de wenkbrauwen geverft. Je kan ervoor kiezen alleen de haartjes te verven, maar het is ook mogelijk de huid te kleuren, waardoor er een mooi poedereffect ontstaat en het tekenen van de wenkbrauwen niet meer nodig is. De kleur blijft 2 weken zitten en is er in vele verschillende kleuren. 

Shapen

 

Bij het shapen van de wenkbrauw heb je de keuze uit:

- Epileren met touw

- Waxen

- Epileren met pincet

 

Er kan ook een combinatie gemaakt worden van meerdere technieken.

 

 

Adres
J.C. Beetslaan 155 A 

2131 AL Hoofddorp

Telefoon
023 583 00 22

06 199 239 04

(Tijdens behandelingen

zijn wij niet altijd telefonisch bereikbaar, plan daarom gemakkelijk ONLINE uw afspraak in)
 

E-mail
bycil@bycil.com

  • w-facebook
  • Instagram Clean

© 2013 by Cil.