top of page

Permanente make-up Hoofddorp

 

Al jaren zijn wij de wenkbrauw speciliasten van Hoofddorp. Onze klanten komen van heel ver en dichtbij om de perfecte wenkbrauw te laten creëren. Soms gingen hier jaren overheen, om teveel geplukt haar weer terug te laten groeien, we gingen dan samen met de klant een heel traject in. Nu is de perfecte wenkbrauw een stap dichterbij, zonder dat dit tijd kost. Permanente make-up is de techniek, die het verschil maakt voor jouw perfecte wenkbrauw!

IMG_3567.jpg
Wat is Microblading?

 

Microblading is de nieuwe trend op het gebied van permanente make-up. Voorheen was het compleet tatoeëren van de wenkbrauwen gebruikelijk, echter ziet dit er een stuk minder natuurlijk uit dan het resultaat van de Microblading techniek.

 

Bij Microblading wordt er gebruik gemaakt van een nieuwe hairstroke techniek, waar permanente make-up als wenkbrauwhaartjes wordt gepigmenteerd.

De haartjes worden door Cil aangebracht met behulp van een manuele pen. Wij maken gebruik van wegwerppennen en dat betekend dat wij 100% hygienisch te werk gaan. 

 

In de manuele pen zijn ultrafijne steriele naalden op een rij geplaatst die de haartjes gemakkelijk kunnen aanbrengen. De wenkbrauw tattoo lijkt hierdoor als het ware 3D wat voor een natuurlijk effect zorgt.

 

Het pigment wordt onder de huid aangebracht in een vegende en vloeiende beweging. Microblading is hetzelfde als getatoeëerde wenkbrauwen alleen is het resultaat een stuk natuurlijker. De haartjes zijn dunner dan 1 mm, en alle haartjes worden in de haargroeirichting aangebracht.

 

Deze techniek van wenkbrauw tattoo is geschikt voor elk huidtype, etnische achtergrond en leeftijd.

 

Het is ook belangrijk dat u samen met een expert eerst kijkt naar de juiste vorm wenkbrauwen voor uw gezicht. Wenkbrauwen kunnen u zelfs een natuurlijke facelift geven als ze de juiste vorm en dikte hebben.

IMG_3561.jpg
Voor wie is Microblading?

 

Microblading is geschikt voor iedereen die graag op wil staan met mooie en vooral natuurlijke wenkbrauwen. Helaas zijn er een aantal situaties, waaronder wij niet kunnen behandelen:

 

 • Zwangerschap

 • Chemotherapie ( 3 maanden chemovrij)

 • Wanneer je alcohol of drugs hebt gebruikt binnen 48 uur voor de behandeling

 • Als je jonger bent dan 18 jaar

 • Diabetes patiënten

 • Wanneer je koorts hebt op de dag van de afspraak

Microblading hoofddorp, permanente make-up hoofddorp, hairstrokes hoofddorp

TIPS!

Hygiëne & Certificering

 

Op dit moment zijn er tal van bedrijven (en dames die thuis werken) bezig met permanente make-up en ook microblading is in opkomst. Als je een behandeling overweegt, let dan op de certificering van het bedrijf, of er een GGD goedkeuring aanwezig is(goedgekeurde salons kan je hier vinden) en of er duidelijke resultaatfoto's beschikbaar zijn.

 

Onze microblading specialist is in het bezit van een international erkend diploma en deze kan je vol trots zien hangen in onze salon, ook zijn wij GGD goedgekeurd zoals je kunt terugvinden in deze lijst -->>  www.veiligtatoeerenenpiercen.nl/Vind_hier_je_studio

 

Voor resultaatfoto's verwijzen wij u graag door naar onze Facebook en Instagram pagina's. En natuurlijk delen we ook graag foto's op de site.

 

 

 

En verder geven wij graag als tips mee: Ga niet voor de goedkoopste salon, stel vragen, kom langs in onze salon of een andere salon van je keuze en bij twijfel? Niet doen!

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

 

Voor de behandeling vullen we een intake formulier in. Zodat we zeker weten dat je aan alle voorwaarden voldoet en wij veilig te werk kunnen gaan.

 

Daarna nemen we je wensen door. We kijken naar je gelaatskleur, haarkleur, oogkleur en kiezen samen de perfecte pigmentkleur.

 

Vervolgens gaan we de vorm van je wenkbrauw voor je uittekenen en als je 100% tevreden bent, gaan we aan de slag met het aanbrengen van de semi-permanente make-up. We meten de perfecte vorm helemaal voor je uit met behulp van een caliper golden snede.

 

Er volgt een uitgebreide wassing van de handen van de specilaist en vervolgens trekt zij de gecertificeerde, wegwerphandschoenen aan. Dan kunnen de materialen uit de steriele verpakkingen worden gehaald. De huid wordt gereinigd en dan brengen wij met ultra dunne naaldjes grasjes aan in de huid. Deze lijnen vullen wij met de pigmentkleur, in de vorm van de ideale wenkbrauw. Als wij klaar zijn met het aanbrengen van de lijnen laten we het pigment nog 6 minuten inwerken en wordt de huid gereinigd met gedestileerd water. Vervolgens gaat er een speciale creme over de wenkbrauw heen.

 

De behandeling is nu ten einde gekomen en dan nemen wij de nazorg met je door. Deze krijg je ook mee in de vorm van een flyer.

 

Binnen 4-6 weken plannen we een touch-up behandeling in. Om de kosten draagbaar te houden, betaal je de behandelingen in twee delen. €220,- bij de eerste behandeling en €75,- voor de touch-up. Let er wel op dat de touch-up verplicht is. Kom je niet naar de touch-up behandeling dan vervallen je rechten op een gereduceerde prijs bij een touch-up na een half jaar of een jaar.

Microblading hoofddorp, permanente make-up hoofddorp, hairstrokes hoofddorp
Wat is het verschil tussen microblading en permanente make-up?

 

Microblading is een techniek met een veel natuurlijkere uitstraling. De haartjes zijn zo dun, dat ze niet van echt onderscheiden kunnen worden.

 

Met microblading kunnen wij ook golvende bewegingen aanbrengen in de lijnen, dit kan niet met permanente make-up. En als je naar een natuurlijke wenkbrauw kijkt, zie je heel duidelijk dat dit geen rechte strepen zijn, maar er zit veel meer beweging in. 

 

Verder werken wij alleen in de eerste huidlaag, waardoor er geen lidtekenweefsel ontstaat, dit is met permanente make-up wel het geval.

Microblading hoofddorp, permanente make-up hoofddorp, hairstrokes hoofddorp
Alles over microblading op een rij!

 

Waarom microblading?

 • Je bent het zat om iedere dag je wenkbrauwen te tekenen

 • Je wilt dat je wenkbrauwen er altijd goed uitzien. Wanneer je net wakker bent, op vakantie en zelfs tijdens het sporten

 • Elk haartje dat mist wordt individueel getekend, dit zorgt het voor het meest natuurlijke effect

 • Het resultaat wordt aangepast met de juiste kleur de juiste vorm en juiste haargroeirichting

 • Het geeft een open blik en kan een liftend effect geven

 

Duurzaamheid van microblading

 • De houdbaarheid van het pigment hangt af van het huidtype en levenswijze (veel zonnen, cosmetische behandelingen enz.)

 • De resultaten blijven tussen de 1 tot 3 jaar

 • Een maand na de eerste behandeling kunt een touch-up laten uitvoeren, hierbij worden eventuele minder goed gepakte gedeeltes bijgewerkt

 • Een jaarlijkse Touch-up behandeling wordt aanbevolen om het mooiste resultaat te behouden

 

De procedure

 • We bespreken eerst met u, uw wensen en de conditie van de eigen wenkbrauwen

 • Daarna tekenen we de wenkbrauwen met een potlood net zolang tot u helemaal tevreden bent

 • Kiezen de kleur die het best bij eigen haarkleur en huidskleur past

 • De roodheid na de behandeling verdwijnt binnen een dag

 • De behandeling duurt gemiddeld  2 uur

 

Veiligheid

 • Voor de behandeling gebruiken we AC pigmenten (geen giftige stoffen en hypoallergene pigmenten)

 • Voor iedere klant wordt een nieuw mesje gebruikt

 • We doen alles volgens de hygiënische standaards en regels van de GGD

 

Heb je verder nog vragen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

bottom of page