top of page

Beauty comes from within

Morning everyone,

Na het krijgen van een kindje, wil je er als mommy natuurlijk ook nog leuk uitzien!

Maar blijf bij de realiteit, niet iedereen heeft 24/7 een personal trainer tot zijn beschikking, een plastisch chirurg binnen handbereik en de mensen in de supermakt zien je niet door een Photoshop-bril :-( Dat Doutzen Kroes er dus twee weken na een bevalling uiziet als een slanke den van 16, is geen vergelijkingsmateriaal (hope you feel better now...!).

By cil beauty & co. blog.jpg

Als je de nodige kilo's bent verloren na het krijgen van een kindje of als je gewoon erg veel bent afgevallen, kan het goed zijn dat je huid nog niet strak aanvoelt. Ook kan je last hebben van cellulitis en striae. De It Works body wraps kunnen hiervoor uitkomst bieden.

De wraps zijn eenvoudig thuis te gebruiken. Met behulp van 100% natuurlijke ingrediënten wordt je lichaam gereinigd van gifstoffen die zich hebben opgehoopt in je vetcellen. Het breekt de vetcellen op in kleine vetmoleculen zodat deze kunnen worden opgenomen in de dagelijkse energiebehoefte als brandstof.

Beauty comes from within en als jij je happy voelt, straal je dit uit! En toch ben ik van mening dat je jezelf altijd zo mooi mogelijk moet maken. Ik denk dat ik dit van mijn moeder heb. Als mijn vader vroeger uit zijn werk kwam, deed mijn moeder nog even een lippenstiftje en wat extra mascara op. Dat vond en vind ik zo geweldig.

Wat tips om een mama te zijn, maar dan een tikje meer fabulous:

 • Lak je nagels, verzorgde nagels zie je de hele dag en de mensen in je omgeving ook. Persoonlijk word ik altijd erg blij van een gezellig lakje op mijn nagels. Gebruik een snel drogende lak en je bent binnen twee minuten klaar

 • Make-up, toen ik zwanger was heb ik met mezelf de afspraak gemaakt dat ik mezelf altijd op zou blijven maken. Ja het kost tijd, maar dan sta je maar iets eerder op. Zelfs als de baby de hele nacht heeft gehuild en je je overreden voelt door een bus, maak jezelf op! Je voelt je gewoon beter.

 • Doe je haar, ok als het je dan echt niet gelukt is om make-up op te doen, doe dan je haar. Even föhnen of even met de styletang er doorheen. Het hoeft maar 5 minuutjes te duren. Maar je weet wat zeggen, als je haar maar goed zit ;-)

 • Sporten, even je hoofd leeg maken en sporten. Ik moet mezelf altijd naar bootcamp toe slepen, maar als je geweest bent is het erg fijn. Zeker wanneer je merkt dat je wat kilo's kwijtraakt, je meer energie hebt en je conditie toeneemt.

 • Voeding, probeer gezond te eten en veel water te drinken. Voor mij is het onmogelijk om alleen maar gezond te eten, ik kan niet zonder chocola bijvoorbeeld. Daarom heb ik de regel om door de weeks erg op mijn voeding te letten. Ik eet dan zo min mogelijk koolhydraten en snoep niet. In het weekend eet ik wat ik wil. Dat is heus geen pizza bij het ontbijt, maar ik laat zeker geen lekkere dingen staan.

 • Doe leuke dingen dingen, ook met je vriendinnen zonder je kindje. Dit vond ik het moeilijkste aan moeder zijn. Tijd voor mezelf vrij maken naast een drukke baan. Maar ik doe het nu toch en geniet er ook van. Een happy mom is gewoon veel meer waard, dan een mama die er helemaal doorheen zit.

 • Trek wat leuks aan, na mijn zwangerschap merkte ik dat ik uuuuren kon spenderen met een shoppen voor mijn dochter. Maar mezelf vergat ik een beetje. Nu heb ik het online shoppen helemaal ontdekt (beetje laat misschien), maar ik heb geen zin om met een klein kind door de drukke winkels te lopen op zaterdag. Dus ik bestel, bestel en bestel. Ik pas alles lekker voor mijn eigen spiegel (zonder TL licht) en is het niks dan stuur ik alles weer terug. Ideaal!

Nou go and be a fabulous mom! ;-)

Xoxo

Cil

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
 • Facebook Black Round
 • Instagram Black Round
 • Google+ Black Round
 • Pinterest Black Round
 • Twitter Black Round
bottom of page