top of page

Hoe gaat een Brazilian Wax nou ECHT?? (the ugly truth about waxing)

Hi Girls,

Elke dag komen er mensen voor het eerst Brazilian Waxen. Van veel vrouwen hoor ik, dat ze er maanden, soms zelfs jaren over getwijfeld hebben. Je zit met 100 vragen en ik ga jullie nu precies vertellen wat er eigenlijk gebeurd achter die gesloten deur.

Je maakt je afspraak, ik adviseer altijd om 2 aspirine te nemen voor de eerste keer (zo'n 3 kwartier van te voren). En trek iets makkelijks aan, geen super skinny en kanten setje. Dat is meer voor de doorgewinterde waxers. En zorg dat je jezelf even hebt opgefrist, dan voel je je gewoon een stuk zekerder. Kom je net uit werk? Dan hebben wij ook intieme doekjes :-)

Bij binnenkomst maken we kennis en leg ik alvast uit hoe de behandeling zal verlopen. Ik zie de ongemakkelijkheid in ieders ogen, nu moet je naakt... Ik zeg het tegen iedereen, ik zie 100-den vrouwen naakt per jaar, geloof me, een vagina is voor mij hetzelfde als een arm of een been. Het raakt me niet meer en er is niemand die er vanonder gek uitziet. Vergis je ook niet, ik zie alles, ook vrouwen die niet heel fris zijn, extreem veel haar, weinig haar, dikke vrouwen, dun oud en extreem jong! Niets om je voor te schamen.

Je kleedt je uit, ja echt naakt, dus. En je mag gaan liggen, de benen in lotushouding. Je ligt dus echt met de benen wijd. Dat vinden vrouwen soms een drempel. Geloof me, waxers gaan je niet bestuderen. We kijken naar het haar en hoe krijgen we dat zo snel en goed mogelijk weg, de groeirichting wordt dus bekeken, niet hoe je schaamlippen eruit zien om het maar even plat te zeggen.

We maken de huid schoon. Dat is het eerste contact op je intieme plek. Sommige vrouwen schieten dan al een stuk de lucht in. En dat snap ik heel goed. Bij de eerste keer breng ik eerst de wax aan (mooi roze met een lekker geurtje) bij de bikinilijn, zodat je even aan de warmte kan wennen. En de eerste keer het haar verwijderen is hier het minst pijnlijk. Sommige vrouwen geven dan op en verdragen de pijn niet, maar de meesten gaan door.

De reacties verschillen enorm, nogmaals ik heb alles al gezien. Huilen, schreeuwen, gillen, alleen maar giechelen of mensen die doodstil zijn. We spannen de huid en trekken het stukje wax er met een goede ruk vanaf. Waxers hebben altijd spierballen! :-) Dan brengen we een volgend stukje wax aan, steeds meer richting schaamlippen en dan zal het ook pijnlijker worden. Tot dat alles weg is. Het duurt maar 20 minuten en dan ben je zo blij dat je een aantal weken haarloos bent, geen bultjes, geen jeuk en een zachte huid, geen schuurpapier.

En dan nu the awkward part, de billen doen we namelijk ook! Je mag op je buik liggen en je billen uit elkaar houden, dan smeren we er wax tussen en trekken dat na een minuut weg. Deze haren zijn veel dunner en het doet bijna geen pijn. Ook de achterzijde hebben we al zo vaak gezien, het is niet spannend voor ons. Er zijn al mensen voor je geweest die per ongeluk een scheet lieten, dus je hoeft je nergens voor te schamen.

Nou als dit verhaal niet openhartig is?

Alle waxgeheimen kwamen aan bod. Maar als je toch nog gekke andere vragen hebt, stel ze gewoon.

Wij zijn heel makkelijk met deze, voor jullie, gekke onderwerpen. Just ask!

XoXo Cil

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Black Round
  • Instagram Black Round
  • Google+ Black Round
  • Pinterest Black Round
  • Twitter Black Round
bottom of page